A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

145 sofőr kapott IRU oklevelet

Az MKFE 24 tagvállalkozásának 145 gépkocsivezetője kapta meg 2024. június 1-jén az IRU-diplomát. A neves díszoklevéllel 1967 óta minden évben azon busz- és tehergépjármű-vezetőket tüntetik ki, akik hosszú évek óta kifogástalanul végzik munkájukat.

Az elismerést azok kaphatják meg, akik nem okoztak saját hibás balesetet, minden szabályt betartottak, és legalább egymillió kilométert tettek meg nemzetközi forgalomban, ezáltal öregbítve a szakma jó hírnevét. A diplomaátadó ünnepségen a gépkocsivezetők Barna Zsolttól, az Egyesület elnökétől és Dr. Kerékgyártó Jánostól, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) közlekedési hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkárától vehették át az oklevelüket.

Forrás: MKFE sajtóközlemény

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu