A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

400 férőhelyes biztonságos teherautó-parkoló épül Toszkánában

Az Interporto di Prato intermodális logisztikai falu Olaszország Toszkána régiójában található. Az Európai Uniótól és az olasz államtól kapott támogatásból épül az új parkoló, amit többek között olyan biztonsági funkciókkal látnak el, mint a térfigyelő kamerák, a kerítések és a beléptető rendszer.

A teherautóvezetők kényelméről egy közösségi pihenő terem gondoskodik, de lesz még üzemanyagtöltő állomás és mosoda is. A projekt 4,5 millió eurós támogatásban részesült az Európai Unió Európai Hálózati Eszközének (CEF) programjából. Az olasz kormány 2,5 millió eurós támogatást biztosított a projekthez. Az új tehergépjármű-parkoló várhatóan még ebben az évben megnyílik, és összesen 400 parkolóhellyel rendelkezik majd.

Forrás: trans.info

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu