Gyorsan telnek a napok: a nevezési időszak hamarosan zárul

Kevesebb, mint két hét maradt Magyarország egyedülálló közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai kamionos versenyének nevezési időszakából. A tét pedig nettó 2 millió forint, amit a legkiválóbb benevezett hazai tehergépjármű-vezető vihet haza magával.

A magyar kamionsofőrök július 16-ig nevezhetnek be az „5 tengelyen – biztos kézzel!” versenyre. A megmérettetés a sofőröknek egyrészről az elméleti tudásukról és gyakorlati felkészültségükről adhat visszajelzést, másrészről rengeteg új élménnyel térhetnek haza, a dobogósok pedig pénznyereménnyel is.

Utoljára két évvel ezelőtt rendezhették meg a versenyt a valódi életben, de a tavalyi évet sem hagyták ki a szervezők a magyar fuvarozók nagy örömére: a legjobb elméleti tudással rendelkező kamionsofőrt találták meg!

Ha még nem nevezett be az idei versenyre, itt teheti meg:  NEVEZÉS

Már korábban regisztrált a versenyre? Akkor ez a teendője idén:

A korábbi években nevezett sofőrök versenyregisztrációja megvan az online rendszerben, ami az akkor megadott nevet és e-mail címet tartalmazza. A további dokumentumok másolatát viszont nem, így ezeket újból fel kell tölteni! Fontos, hogy a dokumentumokat JPEG vagy PDF formátumokban fogadja el a rendszer és maximum 2MB méretben.

Hogyan tudja meg, hogy érvényes a nevezése?

Minden nevezést leellenőrzünk. Amennyiben valamelyik dokumentumot nem találjuk, vagy a megadott adatok hiányosan kerültek be, a szervezők e-mailben vagy a megadott telefonszámon veszik fel a kapcsolatot a nevezővel.

Amennyiben minden adat és feltöltött dokumentum rendben van, már érkezik is a megerősítő e-mail a nevezésről.

Gyakoroljon hétről hétre!

Nem csak a heti nyereménycsomagokért érdemes, hanem az online selejtezőre való felkészülés miatt is érdemes kitölteni a gyakorlóteszteket. Augusztus 16-ig minden héten új teszt várja a hazai kamionsofőröket, amiket bárhonnan és bármikor kitölthetnek!

 

A heti gyakorlótesztet itt érheti el: 4. HETI GYAKORLÓTESZT

Minden jog fenntartva!
Ha a cikkből idézni szeretne, vagy az adatait fel kívánja használni, kérjük, linkkel jelölje meg a forrást.
Ha az egész cikket közölni szeretné, kérjük, forduljon szerkesztőségünkhöz.