A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A bajorok már készülnek a hidrogén-korszakra

A bajorok a hidrogénben látják a haszonjárművek jövőbeni üzemanyagát, s meg is kezdték a hozzájuk tartozó infrastruktúra kiépítését. 2023-tól legalább 50 olyan gyár épül Bajorországban, ahol a víz elektrokémiai bontásával hidrogént állítanak elő. Az üzemek kizárólag megújuló energiával működhetnek, ahol az áramot napelemek vagy szélerőművek szolgáltatják.

A bajor vállalkozók 430 millió eurós tervét a szövetségi kormány 70 százalékos támogatásban részesíti, a fennmaradó 30 százalékot a bajor kormány adja. A támogatást elsősorban a hidrogéngyártó üzemek építésére, a tüzelőanyag-cellás technológia fejlesztésére és a hidrogéntöltő állomásokra fordítják.

Forrás: Omnibusrevue

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu