A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Gebrüder Weiss elektromos teherautókkal fuvaroz Magyarországon 

Az osztrák Gebrüder Weiss GmbH magyar leányvállalata 10 db Ford E-Transit, elektromos meghajtású transzporterrel végzi Budapesten az online kereskedőktől rendelt bútorok és háztartási cikkek kiszállítását.

A Gebrüder Weiss a törzsvevőknek már 2023 nyarától kezdve e-transzporterekkel fuvaroz Budapesten. Az első három hónapban 72.000 kilométert tettek meg az elektromos járművek a magyar fővárosban. Ezzel a teljesítménnyel a 10 e-transzporter 15 tonna szén-dioxid kibocsátását takarította meg a dízel járművekhez képest.

A Gebrüder Weiss a sikeres budapesti kezdés után szeretné tovább bővíteni a környezetbarát házhoz szállítást néhány magyarországi nagyvárosban, például Győrben, Pécsen, Zalaegerszegen és Szegeden.

Forrás: transport-online.de

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu