A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A hőségriasztás miatt felfüggesztik kamionstoppot

A  harmadfokú hőségriasztás miatt július 23 (szombat) éjfélig felfüggesztik a kamionstoppot – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium.

A kamionstop az általános szabályok szerint júliusban és augusztusban minden szombaton 15 órától vasárnap 22 óráig tart. A közlekedésért felelős miniszter a korlátozást indokolt esetben átmenetileg felfüggesztheti.

Az egészségre ártalmas a felforrósodott fülkében várakozni, valamint a koncentrációs képességet is erősen rontja a hőség.

Amennyiben az országos tisztifőorvos a hőségriasztás meghosszabbításáról döntene a korlátozás feloldását kiterjesztik vasárnapra is. 

Az intézkedésnek köszönhetően a hazai vállalkozások rugalmasabban szervezhetik meg fuvarozási feladataikat. A magyar járművezetők hazatérhetnek, a tranzitforgalom áthaladhat Magyarországon akár a kevésbé forgalmas szombat késő esti órákban is – hívta fel a figyelmet közleményében a tárca.

 

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu