A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A legbiztonságosabb utak az Unióban

A besorolás fő szempontja, hogy egymillió lakosra vetítve hány halálos közlekedési baleset történik, de a közúti infrastruktúra állapotát is figyelembe veszik. A legbiztonságosabb utakkal rendelkező országok: Norvégia, Svédország, Nagy-Britannia, Dánia, Svájc. Németország a hetedik a sorban. A legutolsó helyen Románia áll, előtte pedig Szerbia, Bulgária, Horvátország és Portugália. 

Romániában egymillió lakosra számítva 86 halálos baleset történt 2022-ben, Norvégiában ugyanebben az évben 21. A román helyzet az utóbbi időben javult, mivel 2021-ben még 96 volt a halálos áldozatok száma. Szerbiában az elmúlt 10 évben 13 %-kal, Horvátországban 22,5 %-kal csökkent a halálos közúti balesetek száma. 

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu