A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) Nyíregyházán is megkezdheti a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzését

Az utóbbi időben jelentősen megszaporodtak a kínai beruházások Kelet-Magyarországon. Hamarosan újabb akkumulátorgyárak épülnek Debrecenben és Nyíregyházán is.

A megnövekedett szakemberigényre válaszul az MLE kellő érdeklődés esetén Nyíregyházán is elindítja a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzését. Jelentkezni bármilyen felsőfokú vagy logisztikai ügyintéző OKJ-s végzettséggel, sőt akár 3 éves logisztikában eltöltött szakmai gyakorlattal is lehet.

A 2 félévre tervezett 100 órás tanfolyamokon 14 alkalommal kell megjelenni a résztvevőknek. Sikeres vizsga után a hallgatók nemzetközileg is elfogadott tanúsítványt kapnak, s logisztikai tervezési, szervezési, ellenőrzési feladatok ellátására vállalkozhatnak.

A nyíregyházi képzés beindulása elegendő jelentkező esetében őszre várható.
További információ kérhető az oktatas@mle.hu e-mail címen, valamint a +36 1 484 6414-es telefonszámon.

Forrás: MLE

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu