A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Total eladja a németországi és hollandiai töltőállomásait

A Total 2015-ben már eladta svájci, olaszországi és nagy-britanniai kútjait. A francia ásványi olaj értékesítő vállalkozás a jövőben elektromos és hidrogén-töltőállomásokat kíván építeni Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban. Az utóbbi két országban meglévő kútjait vegyesvállalati formában működteti tovább, Németországban és Hollandiában pedig teljesen megválik a hagyományos töltőállomásaitól.

A 3,1 milliárd euró értékű töltőállomások eladása jó esetben év végéig bonyolódhat le. Az eddigi üzletágak közül a Total megtartja az elektromos és a hidrogén töltőállomásokat, az AS24 kúthálózatot, valamint az üzemanyag nagykereskedelmi forgalmazását. A töltőállomások továbbra is a Total márkanév alatt üzemelnek, ameddig a Total látja el őket üzemanyaggal. Az ellátást garantálja a Totalnak a következő öt évre kötött megállapodása a belga és német finomítókkal.

A TotalEnergies üzleti terveivel az európai zöld megállapodás (Green Deal) célkitűzéseinek szeretne megfelelni. A Green Deal szerint 2030-ig a kőolajtermékek értékesítésében és kitermelésében legalább 30 százalékos csökkenést kell elérni Európában. A végső cél az, hogy 2050-ig elérjük Európa gazdaságának teljes klímasemlegességét.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu