A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Waberer’s Csoport óriási logisztika parkot épít az M0-ás körgyűrű mentén.

A 18 milliárd forintos (47 millió eurós) beruházás munkálatai már meg is kezdődtek Ecser közelében, nem messze a fővárosi repülőtértől. Barna Zsolt, a nagyvállalkozás vezérigazgatója elmondta, hogy a beruházással teljessé válik a Waberer’s cég M0-ás körgyűrű mentén kiépített raktárhálózata. Páty és Soroksár (BILK) után utolsóként Ecser zárja a kört.

A 2024-re elkészülő logisztikai park veszélyes áruk fogadására is alkalmas lesz, és képes lesz az elektronikus kereskedelmi úton továbbított termékek kezelésére is.

A nagyberuházás finanszírozása a cég által kibocsátott kötvényekből és állami beruházási támogatásból történik. A logisztikai park területe 135 ezer m2, ebből 47 ezer m2-t építenek be. A logisztika park energiaellátását naperőmű biztosítja, és elektromos meghajtású járművek akkumulátorainak a feltöltésére is lesz lehetőség.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu