A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Waberer’s közzétette legújabb stratégiai célkitűzéseit. A magyar logisztikai óriás 2027-re szeretné megduplázni eddigi forgalmát (676 millió euróról 1,2 milliárdra) és a közép- kelet-európai térség legfontosabb, teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalkozásává válni.

A célokat a stratégiai beruházásokkal, más cégek átvételével és a szolgáltatási érték növelésével kívánja elérni a Waberer’s. Nagy hangsúlyt kapnak a szerződéses logisztikai szolgáltatások. Leginkább a többlet értéket tartalmazó szolgáltatásokra koncentrálnak, növelni szeretnék a raktárterületeket, modernizálni a járműflottát, valamint bővíteni a multimodális szolgáltatásokat.

A hagyományos logisztikai tevékenységek mellett fontos szerepet kap a biztosítási üzletág bővítése is. Ezt nagy üzlethálózattal rendelkező partneri kapcsolatok kiépítésével, az ügyintézés digitalizálásával, valamint a regionális piaci lehetőségek kiaknázásával szeretnék elérni.

– A fenntarthatóság az egyik legfőbb szempont, jobban ki fogjuk használni a vasúti és az intermodális közlekedésben rejlő lehetőségeket – hangsúlyozta Barna Zsolt vezérigazgató.

Kaibinger Tamás