A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Állami sofőrképzés: egy hét alatt beteltek a helyek

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. 2024. március 1-jén indította el a „Munkaerőhiány csökkentését célzó program a szállítmányozás és a személyszállítás területén” elnevezésű programját. Akkora volt az érdeklődés, hogy március 31. helyett, már március 7-én le kellett zárni a jelentkezést.

Addigra 10 700 álláskereső, és 160 cég, mintegy 1300 álláshellyel regisztrált. A tervek szerint az elkövetkező másfél évben több mint 1000 fő szerezheti meg C, C+E, D kategóriájú jogosítványt. Az OFA már túl van a munkáltatók főtevékenység (TEÁOR) szerinti vizsgálatán. Jelenleg a regisztrált álláskeresők közül választják ki azokat, akik megfelelnek a kiírási feltételeknek.A képző intézmények kiválasztása még folyamatban van, egyelőre egy ajánlati felhívást tettek közzé – tudtuk meg az OFA ügyvezetőjétől, Álmási Erzsébettől.

Ő. A.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu