A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Átadták a 33. számú főút 2×2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2×2 sávon közlekedhetnek a járművek. Tavaly novemberben adták át az M35-ös autópályát a debreceni észak-nyugati ipari övezettel összekötő két kilométeres szakaszt, most pedig újabb, kicsivel több, mint 2 kilométeres szakasz készült el bruttó 4,2 milliárd forintos hazai forrásból.

Az új útszakasz 2×2 sávval köti össze a 3316. jelű összekötő utat az ipari park területével. Emellett kialakítottak egy új körforgalmat, és javították a balmazújvárosi leágazást is. A 33. számú főút felújított szakasza jelentős forgalmat bonyolít, így a kapacitásbővítés lehetővé teszi a forgalom eloszlását, biztosítja a jelenleg kialakítás alatt lévő, a BMW autógyárnak is helyet adó debreceni észak-nyugati gazdasági övezet gyors, biztonságos megközelítését.

Forás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu