A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Az EU Parlament bizonyos számú kibocsátásmentes jármű beszerzésére kötelezné a nagy  flottatulajdonosokat

Az EU Parlament nemrégiben azzal egészítette ki az EU Bizottságnak a CO2 értékek szigorításáról szóló javaslatát, hogy kötelezni kell a nagy flottával rendelkező vállalkozásokat meghatározott arányú kibocsátásmentes jármű beszerzésére.

Az IRU felszólította az EU tagállamokat, hogy ne fogadják el a nehéz járművek CO2 értékeinek a szigorításáról szóló módosító javaslatot, különösen a kibocsátásmentes járművek kötelező beszerzésére vonatkozó részét utasítsák el.

Szerintük ez az állam közvetlen beavatkozását jelentené a gazdasági életbe. Az IRU szerint a kibocsátásmentes járművek beszerzéséhez és a szükséges infrastruktúra megteremtéséhez pénzügyi támogatást kell nyújtani a vállalkozásoknak.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu