A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Az útdíjfizetés miatt nőtt a 6-os út forgalma

Kevesebb nehéz teherautó használja az M6-os autópályát, ellenben jelentősen megnőtt a településeken is átvezető régi 6-os út forgalma – írja a bama.hu portál.

Az M6-os autópálya Szekszárd és Pécs között jelentős kerülőút, lassú, mert tele van sebességkorlátozással és most már drága is – így vélekednek a fuvarozók a néhány éve elkészült új autópályáról. Az új útdíj bevezetése nem tett jót az autópálya használatának. A nehéz teherautók vezetőit szinte semmi nem teszi érdekeltté abban, hogy az autópályán közlekedjenek. Sőt, a pályahasználat akár kétszer annyiba is kerülhet, mintha a sima főúton közlekednének – így inkább ez utóbbit választják.

A 6-os út mellett fekvő települések lakói egyre nehezebben viselik ezt a helyzetet. A lap cikke szerint arra számítanak, hogy a kamionforgalom hamarosan elé fogja érni azt a szintet, mint amilyen az autópálya megépítése előtt volt. A települések egyelőre keresik a megoldást. Azt szeretnék elérni, hogy például súlykorlátozással szorítsák ki a legnagyobb autókat a lakott területen átvezető főútról.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu