A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Sikeres új esztendőt kívánunk!

Egy küzdelmekkel teli évet hagyunk magunk mögött, de hiszünk abban, hogy 2021-ben fordul a kocka, és új üzleti sikerek várnak mindannyiunkra.

Ezekben a kihívásokkal teli időszakokban a Fuvarlevél újság erős segítőtársként áll a fuvarozók mellé. Ahogy eddig is, úgy a jövőben is számíthatnak arra, hogy biztosítjuk a munkához szükséges friss vállalkozási, jogi és szakmai ismereteket. Követjük és feldolgozzuk az új, és a változó jogszabályokat, hogy könnyebb legyen megfelelni a hatóság elvárásainak és a szakmai kihívásoknak.

E gondolatokkal kívánunk minden kedves Olvasónknak az új évre jó egészséget, sok-sok kitartást és egy sikeresebb, boldog új évet!

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu