A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

[slider effect=”slide” timeout=”10000″]


[/slider]

Mit gondolnak olvasóink a Fuvarlevél újságról?

[one_third]

[dropcap]A[/dropcap] fuvarozással foglalkozó lapok közül a Fuvarlevél a leghasználhatóbb számunkra. A bennünket érintő jogszabály-változásokat időben, érthetően, jól adja közre. A paragrafusok száraz, sokszor érthetetlen dzsungeléből a lényeget emeli ki. Az úton járó kollégákkal történt esetek közreadása tanulságul szolgál minden más szakmában dolgozó részére. Csak így tovább!!! Legyen mankó a továbbiakban is a jogszabályok útvesztőjében, számítunk ez irányú segítségükre. (Molnár Lászlóné) [/one_third]

[one_third]

[dropcap]A[/dropcap] Fuvarlevél újságot nemrég kezdtem el olvasni és nagyon tetszik. Nem ömlengős, hanem csakis lényegre törő cikkeket tartalmaz, ami azért jó nekem mert nincs sok időm olvasgatni. A hőségriadókkal kapcsolatos gyors információk jól jöttek. E-mailben kaptam a tájékoztatást, amit a telefonomon egyből el is tudtam olvasni. Nagy segítség volt, hogy értesíteni tudtam kollégáimat. Érdekes volt az útdíjjal kapcsolatos folyamatos tájékoztatásuk is. (DT) [/one_third]

[one_third_last]

[dropcap]A[/dropcap] lap láthatóan a fuvarozók napi problémáira, időszerű tudnivalóira szorítkozik. Olyan információkat ad át, amit a napi gurulás közben is könnyen lehet hasznosítani. Tetszik, hogy kevés a reklám, nincs egyes cégeket dicsérve bemutató PR cikk, és nem foglal helyet a különböző újabbnál újabb kamioncsodák fölösleges bemutatása sok oldalon keresztül. Az újonnan bevezetett HU-GO rendszert először itt sikerült érthető módon elolvasnom, és megismernem. [/one_third_last]

Kattintson ide, ha szeretne további olvasói véleményeket megismerni!

Legfrissebb híreink

[plain_list cats=”18″ num=”10″]

További cikkek és friss hírek >>>

[hr_dotted]

[half]

Mit olvashat a Fuvarlevél újságban?

Ugye Ön is szidta már a bonyolultan megfogalmazott jogszabályokat, melyekből egy kukkot sem lehet megérteni? Nem bosszantja, hogy egy pénteken kihirdetett új törvényt hétfőn már be kell tartani, miközben Önnek senki nem mondja, hogy használnia kell ezt az új rendelkezést?

Önnek nem az a dolga, hogy munka helyett jogszabályokat tanulmányozzon. Mi úgy írunk újságcikket, hogy abból Ön mindig pontosan tudja, mit kell tennie. Hogy sokszor nem egyértelműek a jogszabályok? Így igaz. Akkor addig megyünk, míg a hatóságok meg nem mondják, hogyan is kell érteni egy-egy adott paragrafust. És bizony, előfordult már az is, hogy egy sofőr a Fuvarlevél cikke alapján védte meg igazát az intézkedő rendőrrel szemben!

A Fuvarlevél újságban Ön megtalálja a munkájára vonatkozó új szabályokat. Lefordítjuk magyarra, hogy Ön akár egy reggeli kávé mellett is el tudja olvasni a lényeget és az alapján dönteni is tudjon,

Talál a lapban megtörtént eseteket, melyekből okulhat. Mi úgy nevezzük, hogy „hatósági horror” – sok fuvarozótársunknak százezreibe kerülnek ezek a tanulságos történetek.

Hónapról-hónapra közreadjuk az aktuális forgalomkorlátozásokat – Európa valamennyi országára! Sokan már csak ezért is megrendelik a lapot, s kimásolják, magukkal hordják ezt a két oldalt.

Ami nem fér el az újságban, azt megkérdezhetik az ügyfélszolgálatunkon

Hívja szakmai, fuvarozási kérdésekkel, adózási, munkaügyi problémákkal, jogi ügyekkel. Lehet, hogy nincs azonnali és rövid válasz a feltett kérdésre? Akkor cikket írunk belőle, hogy mások is okuljanak a nehezen megoldható problémából.

Újságcikket írunk abból is, amit sokan kérdeznek tőlünk. A Fuvarlevél újság nem arról szól, hogy két ember valahol találkozott és aláírtak egy papírt. Mi a valós kérdésekkel foglalkozunk, azokkal, melyek befolyásolják az Ön életét, vállalkozását.

Olvasóink néha tanácsokat is szoktak tőlünk kérni. Például, ha

[/half]

[half_last] akkor nekik lapunk ügyvédje válaszol. Ez a jogi segítségnyújtás szolgáltatásunk, melyet az újság minden előfizetőjének külön díj nélkül biztosítunk.

És ez még nem minden! Találtunk egy módszert arra, hogy Ön olcsóbban jusson alkatrészhez. Interneten, vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül Ön ajánlatot kérhet nálunk alkatrészre. Ezt az ajánlatkérést 54 kereskedő kapja meg azonnal. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a legkedvezőbbet, legolcsóbbat, vagy a legközelebbi ajánlatot. Mit gondol, ezzel takarékoskodni tud? Hát persze!

Előfizetőként Ön ingyen használhatja sofőrkereső szolgáltatásunkat is. Volt már gondja új sofőrök felvételével, kiválasztásával? Probléma, igaz, hogy nem jelentkeznek elegen, aki meg jönne az állásra, azt inkább nem veszi fel, mert a híre már megelőzi. Használja a sofőrkeresőt, s válogasson szabadon a munkára jelentkező gépkocsivezetők között! Ön is meghirdetheti a szabad álláshelyeket az internetes oldalunkon, hogy közvetlenül Önhöz jelentkezzenek be az álláskeresők.

Kattintson ide az előfizetéshez

A Fuvarlevél újság havonta jelenik meg, előfizetési díja új előfizetőknek 3100 Ft + ÁFA/hó (éves számlázással).

Mit kap Ön a Fuvarlevél újság előfizetésével?

Az előfizetése a következő szolgáltatásokra jogosítja:

[/half_last][hr_dotted]

Vélemény, hozzászólás?