A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Lavina néven indította 2 hónapon át tartó közlekedés-biztonsági akcióját a rendőrség. December végéig szinte az egész ország területén – változó helyszíneken – számítani kell a folyamatos sebességmérésre. Sőt, a rendőrök új technikákat is bevetnek!

Az sem nyomhatja nyugodtan a gázpedált, aki már elkerülte a traffipaxot. A sebességmérőket ugyanis ezúttal sorba kötötték, pont azért, hogy a mérőt elkerülve se kezdjenek gyorsítani az autósok. Az M7-es autópályán így például az elmúlt napokban 6-10 helyre is kitelepültek a rendőrök, azaz 20-25 kilométerenként állították fel a műszereket.

Ez a láncszerű ellenőrzés év végéig folytatódik az autópályákon és kiemelt főutakon. Az autósok arra is számíthatnak, hogy megállítják, kiterelik őket, szűrik az ittas vezetőket és a biztonsági övet be nem kapcsolókat is.

2 válasz

  1. A pénzbehajtás jut eszembe, amikor erről szóló híreket hallok. Erről szól az is, amikor telehintik az utakat rendőrökkel, akik válogatás nélkül megállítanak mindenkit, csak azokat nem, akiket már látszatra is ki kellene zárni a közlekedésből (pl: lerobbant műszaki állapotban lévő vagy lopott járművekkel közlekedőket). Szívesen olvasnék olyan híreket, hogy meredeken emelkedik a felderített bűnügyek száma, csökken a betörések száma vagy számottevően javul a közbiztonság. Ehelyett brutális gyilkosságokról erőszakos, garázda cselekményekről számol be a sajtó és a média, a lakóhelyemen, a közvetlen környezetemben sorozatos betörésekről panaszkodnak az elszenvedői.
    HOL VAN ILYENKOR A MEGEMELT LÉTSZÁMÚ RENDŐRSÉG, csak fényes nappal láthatóak?!
    Azt a 6 mrdot (amit a traffik beszerzésére kiadtak) költhetnék bűnmegelőzésre, jobban érezném magam.

  2. Kósza Ferencnek nagyon igaza van!! A baj csak az hogy a bűncselekmények felderítéséből nincs bevétel csak a pénzt viszi a trafiból viszont busás bevétel van és mint tudjuk csak a pénzünk kell a problémánk nem!!