Egy év kimaradás után újra élőben szurkolhatunk

Lezárult az “5tengelyen biztos kézzel” verseny nevezési időszaka. Július 16-ig nevezhettek a  magyar kamionsofőrök az idei futamra. Most pedig teljes gázzal készülhetnek az online selejtezőre!

A tavalyi és az idei versenyt is meghatározza a koronavírus és a munkaerőhiány, azonban a szervezők pozitívan tapasztalták, hogy a versenykedv nem csökkent a hazai kamionsofőrökben. A 354 versenyzőnek bő egy hónap áll rendelkezésére, hogy elméletben a maximumot nyújtsa az online selejtezőn. Nekik már van, miért várniuk az idei versenyt. És akik idén nem neveztek, készülhetnek valamire? Persze!

Egy év kimaradás után újra élőben szurkolhatunk a döntőn az elődöntőkből továbbjutó 10 kamionsofőrnek. Mellette pedig plusz élményt ad a döntővel egybekapcsolt családi nap, ami szintén a közlekedésbiztonság jegyében zajlik! Szeptember 25-én, szombaton 10 és 16 óra között kicsik és nagyok is ismét belekóstolhatnak a közlekedés alapvető normáiba a drivingcamp Hungary zsámbéki tanpályáján. A teljes programlista hamarosan elérhető lesz a verseny honlapján.

Addig is a benevezett sofőrök a heti gyakorlótesztekkel készülhetnek az online selejtezőre, de akik idén nem neveztek be, azok is szinten tarthatják elméleti tudásukat vele.
A legtöbb pontszámot összegyűjtő kitöltők között 5 tengelyen-es ajándékcsomagot sorsolunk ki hétről hétre, köztük lapunk, a Fuvarlevél újság 10 ezer forintos, szakkönyv vagy újság vásárlásakor felhasználható ajándékkuponját! Heti gyakorlóteszt kitöltése >>>

A Fuvarlevél újság az “5tengelyen biztos kézzel – 2021” kamionos verseny médiatámogatója.

Minden jog fenntartva!
Ha a cikkből idézni szeretne, vagy az adatait fel kívánja használni, kérjük, linkkel jelölje meg a forrást.
Ha az egész cikket közölni szeretné, kérjük, forduljon szerkesztőségünkhöz.

Ezek is érdekelhetik: