A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Egy év kihagyás után a magyar tehergépjármű-vezetők ismét a valóságban ülhetnek a versenykamion kormánya mögé.

A magyar fuvarozó cégnél dolgozó hivatásos – érvényes dokumentumokkal rendelkező – kamionsofőrökre idén új kihívások várnak Magyarország egyedülálló közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyén. A nevezési időszak a mai naptól – június 14. – július 16-ig tart.

A nevezés előtt mindenféleképp tájékozódjon a feltételekről Versenyszabályzatból!

[btn link=”https://bit.ly/3iwmoRp” color=”red” size=”size-l” target=”_blank”]NEVEZÉS[/btn]

Mire lesz szükség a nevezéskor?

A nevezéskor a néven és a működő e-mail címen kívül szüksége lesz érvényes – a verseny végéig -, legalább C+E kategóriás EU tagállami gépkocsi-vezetői engedélyre, továbbá GKI kártyára. A szükséges adatok megadása és feltöltése után a regisztráció véglegesítésével válik érvényessé a nevezés!

Mit kell tenni idén, ha már regisztrált korábbi versenyekre?

A korábbi években benevezett sofőrök versenyregisztrációjukat az előző nevezéskor megadott néven és e-mail címen tudják elérni. A további dokumentumok másolatát viszont újból fel kell tölteni!

Hogyan tudható meg, hogy érvényes-e a nevezés?

Minden versenyregisztráció leellenőrzésre kerül. Amennyiben valamelyik dokumentum nem került rögzítésre, vagy a megadott adatok hiányosan kerültek be, a szervezők e-mailben vagy a megadott telefonszámon értesítik a leendő versenyzőt.

Amennyiben minden adat és feltöltött dokumentum rendben van, egy megerősítő e-mail érkezik a nevezésről.

Gyakoroljon velünk hétről-hétre!

Idén a nevezési időszak első napjától, június 14-től 10 héten keresztül 10 online próbateszttel gyakorolhat az online tesztre. Minden héten újabb GKI kérdések várnak a kamionsofőrökre, amiknek kitöltésével növelik az esélyüket a heti „5 tengelyen – biztos kézzel!” ajándékcsomagok megnyerésére, köztük a Fuvarlevél újság tízezer forintos ajándékutalványára.

[btn link=”http://gyakorlo.5tengelyen.hu/#/test/57” color=”skyBlue” size=”size-l” target=”_blank”]ELSŐ HETI GYAKORLÓTESZT[/btn]