A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Elindult a Rail Cargo Group vasúti árufuvarozási szolgáltatása Bécs és Kijev között

Az első tesztvonat összeállításánál először alkalmaztak olyan új megoldást, amellyel sikerült kamionról vonatra rakni a nem daruzható félpótkocsikat. Az r2L-technológiát a müncheni transport logistic kiállításon mutatták be először a szakmai közönségnek.

A Rail Cargo Group közleménye szerint a tesztvonat szeptember végén közlekedett Kijevből a Rail Cargo Group magyarországi BILK termináljáig, építőanyagokkal megrakott félpótkocsikat továbbított vasúton.

Az osztrák cégcsoport közleményében rámutatott arra, hogy az Ukrán Államvasúttal (UZ) kötött együttműködés keretében bevonta Ukrajnát az európai intermodális TransNET-hálózatba.

A Kijev és Bécs közötti – igény szerint budapesti megállóval is tervezhető – új összeköttetéssel Ukrajna és Közép-Európa számos csomópontja között lehetővé válik a rendszeres, nagy forgalmat bonyolító intermodális kapcsolat létrehozása.

Forrás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu