A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Emelkedett a német közúti áruszállítás teljesítménye

A Német Szövetségi Teherforgalmi Hivatal (BAG) jelentése szerint 2022-ben nőtt a 7,5 tonna feletti teherautók menetteljesítménye Németországban. A BAG elemzése azt vizsgálta, miként hatott az ukrán háború a közúti árufuvarozásra. 

A közúti áruszállítás teljesítménye röviddel a háború kitörése után kissé csökkent a szállítási láncok akadozása, az emelkedő üzemanyagárak és a sofőrhiány miatt. De a háború ellenére az első félévi teljesítmény a 2021-es adatokkal összevetve 0,2 százalékkal emelkedett. A 2022-es év első hat hónapjában naponta átlagosan 420.000 7.5 tonna feletti teherautó közlekedett a díjköteles német utakon. Ezek egyharmada külföldi honosságú volt. A legnagyobb forgalmat 2022 első félévében a Hannover és a hamburgi kikötő környékén található főútvonalak bonyolították.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu