A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Facebook csoport előfizetőinknek

A koronavírus-járvány nehéz helyzetet teremtett: a fertőzésveszélyen túl az elmaradó fuvarok, a sofőrök házi karanténba rendelése és határzárlatok is nehezítik a munkánkat.
A helyzet napról napra változik, ezért igyekszünk minden lehetséges módon segíteni. A gördülékenyebb tájékoztatás érdekében létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol ellátjuk az előfizetőinket a legfrissebb információkkal, válaszolunk kérdéseikre, és Önök is hasznos információkkal segíthetik egymást.

Már többször felvetődött a gondolat, hogy jó lenne egy csoport, ahol
– együtt kereshetjük a felmerült szakmai problémákra a megoldásokat,
– a csoporttagok is hasznos információkkal segíthetik egymást,
– két lapszám között is kapcsolatot tarthatunk Önökkel.

A koronavírus-járvány mindannyiunkat újfajta kihívások elé állítja. Az utóbbi napokban a fuvarlevel.hu weboldalunkon és a Facebook oldalon is igyekeztünk minden lehetséges információval segíteni Önöket, követjük az óráról-órára változó határhelyzetet és próbálunk minden kérdést megválaszolni. Ügyfélszolgálatunkon folyamatosan cseng a telefon. Sokszor ugyanarra a kérdésre válaszolunk újra és újra. Ezért úgy látjuk, hogy most az lenne az egyik legnagyobb segítség, ha
– mindenki láthatná a felmerült kérdéseket,
– a kérdésekre adott válaszokat,
– további részletekre is rákérdezhetne, vagy akár
– megoszthatná az útközben szerzett tapasztalatait.
Ezért „Fuvarlevél – fuvarozó” néven elindítottuk Facebook csoportunkat.
A csoporthoz előfizetőink csatlakozhatnak, ezért jelentkezéskor kérjük, adják meg az előfizetői adatokat.

Van néhány könnyen betartható szabályunk, dióhéjban: tegeződünk, szakmázunk és tiszteletben tartjuk egymást. Ugye betartható?
Várjuk a “Fuvarlevél – fuvarozó” csoportba! A csoport eléréséhez kattintson ide vagy a Facebook oldalunk borítóképe alatt jobb oldalon a kék mezőben található “Csoport felkeresése” ikonra.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu