A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A forgalomkorlátozásokkal kapcsolatos legfrissebb információkat megtalálja Facebook oldalunkon is.

A „Fuvarlevél: korlátozások, határinfo, útdíj” nevű térképünkön pedig összegyűjtöttük az egyes országokban érvényes korlátozásokat, a működő határátkelőket.

Tisztelt Olvasónk!

Az aktuális havi forgalomkorlátozások listáját Ön, a Fuvarlevél olvasójaként mostantól a fuvarlevel.hu oldalon egy jelszóval védett, biztonságos felületen is megtalálja.

A forgalomkorlátozások megtekintéséhez és letöltéséhez először be kell jelentkeznie oldalunkra felhasználónevének és jelszavának megadásával.

Hogyan lesz felhasználónevem és jelszavam?

Olvasóink a bejelentkezéshez szükséges adatokat az előfizetést követően e-mail üzenetben kapják meg.

Ha Ön nem kapott levelet, vagy még nem a Fuvarlevél újság olvasója, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a

 +36 20 42 300 42 -es telefonszámon
vagy az 
info@ujmedia.eu e-mail címen. 

Ügyfélszolgálatunk hétköznaponként 8 és 16 óra között elérhető.

Fontos!

A forgalomkorlátozások változásairól e-mailben is tájékoztatjuk olvasóinkat. 

Ezért nagyon fontos, hogy egy jól működő e-mail címet (pl. Gmail) adjon meg nekünk!

Miről olvashatok a Forgalomkorlátozásokban?

Újságunkban a következő országok állandó és rendkívüli korlátozásairól talál pontos információkat: Ausztria, Csehország, Bulgária, Franciaország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia és Szlovénia.

Összeállításunkban a teljességre törekszünk: nem más szervezet honlapjáról emeljük át a ki tudja, hogyan összeállított listát, hanem közvetlenül az egyes országok hatóságaitól igyekszünk beszerezni az információkat. Így jutunk hozzá a változásokhoz, és az új információkhoz is, melyekkel néha hó közben is kiegészítjük a korábban kiadott anyagainkat.

A Fuvarlevél újságot közvetlenül itt is megrendelheti.