A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Franciaország: június 6-án rendkívüli forgalomkorlátozás

2024. június 6-án a franciaországi Calvados megye útjain rendkívüli forgalomkorlátozás lesz érvényben. A nomandiai partraszállás 80. évfordulóján, ezen a napon kitiltják a megye egész területéről a 7,5 tonnánál nehezebb teherautókat valamint a veszélyes-árut szállító járműveket  reggel 6 – tól. A korlátozás előreláthatólag este 20 – 22 óráig tart helyszíntől függően.  

A 7,5 t alatti teherszállító járművek, a turistabuszok csak egy előre megváltott, korlátozott forgalmi övezet (franciául ZCR) elnevezésű matricával közlekedhetnek június 6-án a megye útjain.

A matricát vagy a  dday80@calvados.gouv.fr e-mail címre küldött üzenettel (tárgy: matricakárelem; franciául: Demande de stickage), vagy pedig postán lehet megigényelni. Az igényünket küldjük a Calvados Prefektúra – Ügyfélkezelési Osztály – 80. (CRP-0ème), rue Daniel Huet – 14038 – Caen címre (a válaszadáshoz mellékeljünk egy felbélyegzett borítékot).

Egyes útszakaszokon június 6-án további korlátozásokra is lehet számítani járműtípustól, és össztömegtől függetlenül.

A korlátozott forgalmi övezet térképét, és további információkat, a prefektúra oldalán találunk.

 

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu