A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Franciaország lezárja határait

Franciaország 2020. október 30. és december 01. között lezárja  a határait. Az Euronews hírportál tájékoztatása szerint  a francia nemzetközi határátkelők többsége zárva lesz.

A lockdown alatt a bárok, éttermek és számos nem “alapvető” szolgáltatást nyújtó vállalkozás, üzlet zárva lesz.  Az október 30-án életbe lépő általános kijárási korlátozás lényege, hogy csak indokolt esetben és meghatározott körzetben hagyhatják el az országban tartózkodók a lakhelyüket.

A teherfuvarozók továbbra is beléphetnek az országba, munkájukat nem akadályozzák a vírus megfékezésére hozott intézkedések. A sofőröknek azonban maguknál kell tartani egy nyilatkozatot, mely igazolja, hogy munkavégzési célból mozognak az ország területén. Az igazolást a munkáltatónak kell kiállítani és  aláírni. Egyéni vállalkozók is tartsák maguknál ezt a nyilatkozatot és írják alá a “munkáltató aláírása” helyén.

Az Mkfe tájékoztatása szerint a francia hatóságok az  Európai Bizottság által javasolt (2020/C 96 I/01) igazolási formátumot is elfogadják. Ez letölthető az unió weboldaláról, több nyelven is. Javasoljuk, hogy a Franciaországba szállítók ennek  francia nyelvű változatát vigyék magukkal.

Forrás:www.gouvernement.fr/info-coronavirus, Mkfe,MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu