Fuvarlevél újság megrendelése

A Fuvarlevél újság havonta jelenik meg, előfizetési díja új előfizetőknek 3.100 Ft + ÁFA/hó (éves számlázással bruttó 39.060 Ft/év).

Mit kap Ön a Fuvarlevél újság előfizetésével?

Az előfizetése a következő szolgáltatásokra jogosítja:

  • Újság: A megrendelt időtartamra minden hónapban küldjük Önnek az megrendelt újságot.
  • Forgalomkorlátozások havi listája. A korlátozásokat előfizetőnk jelszóval védett oldalon érik el. A változásokat folyamatosan követjük, ezekről szükség esetén emailben, sms-ben értesítést küldünk! 
  • Ügyfélszolgálat: A 20/42-300-42-es telefonszámon fogadjuk minden fuvarozó hívását – az Önét is. Válaszolunk, ha megváltozott jogszabályra, európai uniós változásra, forgalomkorlátozási információkra, autók elszámolható fogyasztására vagy bármilyen fuvarozással kapcsolatos kérdésre kíváncsi. A témákról, melyeket Ön felvet írni fogunk.
  • Autó- és sofőrbörze: Honlapunkon (www.teher.hu) ingyenesen meghirdetheti eladó járművét, és ingyen adhat fel állásajánlatot sofőröknek.
  • Alkatrészkereső szolgáltatás: Ugyanitt igénybe veheti alkatrészkereső szolgáltatásunkat, amellyel egyszerre akár 10 ajánlatot kaphat alkatrészre, így gyorsabban és olcsóbban juthat hozzá. Sőt már járműre is kérhet ajánlatot a honlapon.
  • Jogi segítség: Kialakítottunk egy jogi segítségnyújtás szolgáltatást. Jogászunk utánanéz az Ön ügyére vonatkozó jogszabályoknak, és kialakít egy álláspontot, tanácsot ad Önnek.

 

Megrendelésemmel tudomásul veszem, hogy ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak.

A megrendelés elküldése 3.100 Ft + ÁFa/hó, összesen bruttó 39.060 forint/év fizetési kötelezettséggel jár.

A megrendelés elküldésével Ön KIJELENTI, hogy adatkezelési tájékoztatónkat megismerte és a benne foglaltakat tudomásul vette. Az Adatkezelési tájékoztatót ide kattintva tudja elolvasni.