A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Térképen, hogy mekkora forgalom várható a német fizetős utakon

A német Szövetségi Áruszállítási Hivatal (BAG) olyan térképeket tesz közzé, amiken a fizetős utak várható forgalma látható. Az új projekt célja segíteni a fuvarozóknak, hogy  elkerülhessék a dugókat. A BAG sajtóközleménye szerint a térképeken azt láthatjuk majd, hogy egy-egy útszakaszon hétköznaponként mennyi útdíjköteles járműre lehet majd számítani.

A projekt kifejezetten az áruszállítási és logisztikai cégeket célozza meg, hogy a forgalmi információkat az útvonaltervezés során felhasználják. Az érdeklődők jelenleg PDF formátumban tölthetik le a hét napjainak „tipikus” forgalmára vonatkozó előrejelzéseket ezen a linken keresztül: bit.ly/nemet_forgalomterkep (a dokumentumok az oldal alján találhatók). A térképek köre folyamatosan bővül, illetve még több információt és adatot tüntetnek majd fel rajtuk a közeljövőben.

Forrás: trans.info, BAG

Dobó Csaba

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu