A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Hogy áll az elektromos töltőállomások kiépítése?

Az elektromos töltőállomások kiépítését lassítja a megfelelő szabványok hiánya, hiszen a cél az lenne, hogy az összes teherautó tudjon minden töltőállomásnál tölteni. Ennek ellenére a befektetők 2024-ben a beruházások növekedésére számítanak.

A DLA Piper nevű üzleti tanácsadó cég felmérése szerint az elektromos járművekhez tartozó infrastruktúra fejlesztésére 57,4 milliárd USD-t fordítanak világszerte az elkövetkező 5 év során. A kutatás során megkérdezett vállalkozások túlnyomó többsége úgy véli, hogy az elektromos töltőállomások kiépítésében legnagyobb előrelépést az USA érte el az elmúlt 3-5 évben. Szorosan az USA után következik Kína.

Az élen haladóktól kissé lemaradva következnek az európai országok. A sorrend Norvégia, Hollandia végül Svédország. A felmérésből az is kiderült, hogy Európa élen áll az elektromos járművek bevezetésében.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu