A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Így menti meg a Volvo a robbanómotort a jövő számára  

A Volvo Trucks hidrogénnel üzemelő robbanómotorok fejlesztésébe kezdett. Az új meghajtású Volvókat 2026-ban próbálják ki a közutakon, értékesítésükre várhatóan az évtized vége felé kerül sor. A zöld hidrogénnel hajtott teherautók fontos szerepet játszanak abban, hogy a Volvo járművek elérjék a zéró károsanyag-kibocsátást.

A hidrogén üzemanyaggal működő robbanómotorok tovább bővítik a Volvo által gyártott, alternatív hajtásmódú járművek választékát: az akkumulátoros, a tüzelőanyag-cellás,  biogázos, biodízeles és HVO (hidrogénezett növényi olaj) meghajtású járművek kínálatát. A nehéz teherautók dekarbonizálása csak többféle technológia alkalmazásával érhető el. Minél több üzemmód között válogathatnak az ügyfelek, annál nagyobb az esély, hogy megtalálják a saját fuvarfeladataiknak legmegfelelőbb változatot.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu