A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Hétfőn indul a nevezés Magyarország egyedülálló kamionos versenyére

Június 14-étől ismét nevezhetnek a hazai kamionsofőrök az „5 tengelyen – biztos kézzel!” közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai versenyre.

A versenyen több száz hazai tehergépjármű-vezetőt mozgat meg évről-évre a szakmai kihívás, a családias közösség, a versenyélmény, a családi nap és persze a fődíj, a nettó 2 millió forint.

Az idei év futamának nevezési időszaka június 14-én kezdődik és július 16-án ér véget, tehát csak a két időpont között van lehetőség a nevezésre, online a honlapon keresztül. A legalább C+E kategóriás EU tagállami érvényes gépkocsi-vezetői engedéllyel, továbbá GKI kártyával nevezhetnek most is a sofőrök.

Idén a nevezési időszak első napjától, június 14-től 10 héten keresztül 10 online próbateszttel gyakorolhatnak tehergépjármű-vezetők az online tesztre. A próbatesztekkel nemcsak az elődöntőbe jutás esélye növelhető, de a heti „5 tengelyen – biztos kézzel!” ajándékcsomagok megnyerésére is!

Többek közt megnyerhetik a Fuvarlevél újság szerkesztősége ajándékát. Minden héten egy-egy teszt kitöltő 10.000 forintos vásárlási utalványt   nyer, amit webshopunkban kiadvány vásárlásra fordíthat.

Figyelem, érdemes már most nevezni, így hétről-hétre újabb eséllyel nyerhet a résztvevőknek felajánlott ajándékok közül.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu