A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

A Hankook egyedülálló programjában 365 napos garanciát vállal minden újonnan vásárolt teherabroncsára.
A garanciát akkor lehet érvényesíteni, ha a vásárlást követő egy évben az abroncs – akár véletlen
következtében – használhatatlanná válik.

A kedvezményt minden olyan végfelhasználó vagy flotta igénybe veheti, amely a Hankook Tire Budapest Kereskedelmi Kft.-vel szerződött magyarországi telephellyel rendelkező kereskedőtől vásárol Hankook teherabroncsot fuvartevékenység végzéséhez.
„Az extra garanciával a Hankook célja az, hogy segítse partnereit az olyan véletlen sérülések okozta károk enyhítésében, melyek az abroncsot használhatatlanná teszik. Speciális Kátyúgaranciánk nagy segítséget jelenthet vásárlóinknak például defektek, vágások esetén, hiszen minden újonnan vásárolt regionális teherabroncsunkra vonatkozik a számla dátumától számított 365 napig” – mondta Kaliba Róbert a Hankook Tire Budapest Kft. teherabroncs termékvonal kereskedelmi vezetője.

Az érintett termékek:
Coll méretek: 17,5”, 19,5”, 22,5”
Mintázatok: Smartflex AH31, AH51, AH35, DH31, DH51, DH35, TH31, illetve DH05 és TH22.

A garancia érvényesítéséhez a vevőnek a vásárlástól számított 15 napon belül regisztrálnia kell vásárlását a Hankook Kátyúgarancia weboldalon: www.hankook365.com. A regisztráció vizsgálata és jóváhagyása után, 5 munkanapon belül az ügyfél e-mailben kap visszaigazolást a számla és a feltöltött DOT-számok, szériaszámok elfogadásáról. Kátyúgarancia igényt az után lehet bejelenteni, miután a feltöltött számlát a Hankook kereskedelmi osztálya elfogadta és jóváhagyta. A kárigényt a sérülés bekövetkezte után 15 napon belül a Hankook Kátyúgarancia weboldalán található online bejelentő kitöltésével tehetik meg az érintettek. A benyújtott kárigény vizsgálatától és elfogadásától számított 7 munkanapon belül a kedvezményezett értesítést kap az eset elbírálásáról, és kedvező elbírálás esetén a kifizetés 8-10 héten belül megtörténik.

A Hankook 365 napos Kátyúgaranciája nem terjed ki többek között a szerelési hibából, helytelen üzemeltetésből, agresszív használatból eredő sérülésekre.

(x)