A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Kell útdíjat fizetni, de nem lehet üzemszünet miatt

Vasárnap, szeptember 29-én hajnalban 1 és 3 óra között nem lehet útdíjat fizetni. A rendszert karbantartás miatt fogják leállítani. De vigyázat, az üzemszünet nem azt jelenti, hogy ez idő alatt ingyen lehet használni az utakat! Útdíjat továbbra is fizetni kell, csak nem lehet ez alatt az idő alatt.

Mi lehet a teendő?

Aki viszonylati jegyet használ, annak előre meg kell váltania a jegyét. Ezt csak regisztrált felhasználóként tudja megtenni.

Aki OBU-val közlekedik, annak nincs semmi dolga, a készülék adatai alapján a rendszer utólag le fogja vonni az összeget.

Aki viszonylati jeggyel közlekedik, s nincs regisztrációja (készpénzért szokta vásárolni a jegyet), az ebben az időpontban nem tud jegyet vásárolni, így nem is közlekedhet.

A hivatalos közlemény az üzemszünetről itt olvasható.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu