A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Kevesebb a rakománylopás az e-útdíj bevezetése óta

Bármennyi bajjal is jár az elektronikus útdíjfizetés, lehet haszna is. A rendszer júliusi bevezetése óta kevesebb a bűncselekmény, rakománylopásról nem is tud a fuvarozók egyesülete – adta hírül az MKFE nyomán a napi.hu gazdasági portál.

A bűnözők dolgát elsősorban az utakat pásztázó kamerák és elektronikus eszközök nehezítik. A minden főútra kiterjedő díjfizetés azt is magával hozta, hogy a teherautók mozgása mindenestül követhetővé vált. Ha díjat fizetnek az ellopott rakomány szállítása közben, akkor a mozgásuk válik követhetővé, ha nem fizetnek díjat, akkor meg az ellenőrök emelhetik ki nagyon gyorsan a lopott szállítmányt. Az MKFE így arról számolhatott be, hogy az e-útdíj bevezetése óta nem kaptak hírt magyarországi rakománylopásról. Korábban, 2011 és 2013 nyara között 28 kamionnyi, azaz 300-350 tonna áru tűnt el az utakon.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu