A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Korlátozás az A10-es osztrák autópályán

Az A10-es Tauren autópályán 2024. január 26. és március 30. között korlátozzák a 7,5 tonnát meghaladó járművek, illetve járműszerelvények forgalmát. Ezen járművek nem közlekedhetnek péntekenként 13 és 19 óra, illetve szombatonként 7 és 15 óra között

  • Villach irányába Salzburg (A10-A1 csomópont) és Pongau között, ha az úticél Olaszország, Szlovénia vagy ezen országon keresztül elérhető állam,

  • Salzburg irányába a rennwegi és gollingi csomópont között, ha az úticél Németország, Csehország vagy ezen országon keresztül elérhető állam.

A korlátozás alól mentesülnek az élőállatokat, valamint a friss gyümölcsöt, húsárut, tejterméket stb. szállítók valamint a repülőtérről induló és oda érkező szállítmányok,  a kombinált fuvarozásban szállított áruk a legközelebbi vasúti fel- vagy lerakóig.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu