A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Lockdown Ausztriában

Ausztriában a részleges lockdowntnovember 17-én felváltja az ország teljes lezárása. Ez egészen december 6-áig fog tartani- jelentette be Sebastian Kurz osztrák kancellár. A nem létfontosságú üzletek november 17 és december 6 között zárva tartanak. Az éttermek nyitva tarthatnak, de csak elvitelre értékesíthetnek. Nyitva maradnak a szállások is, de csak üzleti utazókat fogadhatnak. Továbbá nyitva tarthatnak az autójavító műhelyek is.

Fontos változás, hogy a teljes “lockdown alatt a kijárási tilalom egész nap érvényben lesz (0-24 óra). A közúti árufuvarozás kivétel a tilalom alól, de a járművezetőknek igazolni kell útjukat a munkáltató által kiadott igazolással. Ehhez használjuk az uniós mintát angol vagy
német nyelven.

A koronavírus járvány alatt Ausztriában érvényes szabályokról részletesen a Nemzetközi körkép / Ausztria menüpontban olvashat.

Forrás:MTI, Reuters

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu