A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Május 2-től nincs teherforgalom a vámosszabadi (Medve) hídon

Május 2-án kezdődött a szlovákiai 13-as főút Nagymegyer és Medve települések közötti szakaszának felújítása. A magyar-szlovák határon lévő hidat nem zárják le, de a Vámosszabadi határátkelőhely csak a személy- és autóbusz­forgalom számára elérhető.

A 3,5 tonna feletti gépjárműveket Komárom felé terelik. A 3,5 tonna feletti gépjárművek a magyarországi oldalon a 14-es főút – 813-as főút – M19-es autóút – M1-es autópálya – 13-as főút útvonalon közlekedhetnek a felújítás ideje alatt. A tehergépjárművek kizárólag célforgalom esetében használhatják a 14-es főúton a 813-as főúti csomóponttól a Vámosszabadi határig tartó útszakaszt. A munkálatok ideje alatt hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, és az M1-es autópálya forgalma is erősebb lehet.

Forrás: Útinform

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu