A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Meghaladta az ezer kilométert a romániai autópálya-hálózat hossza

Átadták a Berettyószéplak és Szilágynagyfalu közötti legújabb, 13,5 kilométeres sztrádaszakaszt. A beruházás átszámítva 29,2 milliárd forintba került, és mintegy két évet vett igénybe. Az észak-erdélyi autópálya most átadott része egyelőre nem kapcsolódik a korábban elkészült sztrádaszakaszokhoz.

Jelenleg egy ideiglenes lehajtó köti össze Márkaszék község területén a 19B jelzésű megyei úttal. A közelmúltban megnyitott sztrádaszakasz Nagyvárad, illetve a magyar-román határ irányában a Berettyószéplak-Bisztraterebes szakasszal fog folytatódni, melynek a közbeszerzése elakadt, mivel két cég is óvást emelt az eredmény ellen. Kolozsvár felől a Szilágynagyfalu-Vaskapu sztrádaszakaszhoz fog csatlakozni, melynek folyamatban van a közbeszerzési eljárása.

Forrás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu