A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Megvan a kivitelező, hamarosan épül az új Duna-híd

Megszületett a döntés a Mohácsnál épülő, legújabb, immár 21. magyarországi Duna-híd kivitelezéséről – vette észre a vg.hu. A kivitelező a Duna Aszfalt Zrt. lesz. A közbeszerzést az Építési és Közlekedési Minisztérium 2023 szeptemberében írta ki, az akkori adatoknak megfelelően a projekt megvalósítására összesen 50 hónapja lesz a Duna Aszfaltnak.

A híd segítségével tehermentesíthető a bajai híd, és kulcsszerepe lesz a déli, országos gyorsforgalmi gyűrűben is, amely a sugárirányú gyorsforgalmi utakat és a déli határ környéki városokat köti össze (Pécs, Mohács, Baja, Szeged). Emellett a Balkán felől érkező forgalom számára is fontos útvonal lesz az átkelő. 

Forrás: Magyar Építők

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu