A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Mit gondol a Fuvarlevél újság a világról?

Az emberek, az államok, a városok, a vállalkozások az egész világon szeretnének életben maradni és jól élni. A Fuvarlevél újság hitvallása egyszerű: támogatunk, mindent, ami végső soron ezt a túlélést szolgálja, és ellenzünk mindent, ami ezzel ellentétes. Nem tartozunk semmilyen politikai irányzathoz, de helyeslünk minden ésszerű kezdeményezést, bármilyen oldalról jöjjön is az.

Hitvallásunk: a tudás biztonságot ad. Ezért világos válaszokat adunk homályos jogszabályok helyett, hogy olvasóink biztonságban legyenek a hatóságoktól. Új szakmai híreket adunk, hogy olvasóink biztonságban legyenek a piacon.

A fuvarozó vállalkozók olyan emberek, akik munkát adnak az alkalmazottaiknak, eltartják a családjukat, és adót fizetnek az államnak. Cserébe joggal elvárhatják, hogy az állam jóindulatú odafigyeléssel hárítson el az útjukból minden fölösleges akadályt, ami a boldogulásukat akadályozza.

A sofőrök is keményen dolgoznak a közutakon, kezük alatt nagy értékű járművekkel és sok ember életéért való felelősséggel. Ők is eltartják a családjukat, ahelyett, hogy segélyért állnának sorba. Ezért minden tiszteletet megérdemelnek.[quote]

Hogyan juthat hozzá INGYEN a Fuvarlevél újsághoz?

Egy újságot Ön legtöbbször ismeretlenül vesz meg. Meglátja az újságosnál, belelapoz, s van talán egy-két perce eldönteni, hogy ami benne olvasható, az hasznos-e Önnek.

Mi nem árulunk zsákbamacskát!

A Fuvarlevél újság előfizetői mind-mind pontosan tudják, mit vásárolnak meg. Újonnan érdeklődő vállalkozásoknak térítés nélkül küldjük el az újságot hónapokon keresztül. Mielőtt az előfizetésről dönt, Ön alaposan átolvashatja, van ideje átgondolni, hogy hasznos-e Önnek, érdekes-e Önnek mindaz, amiről lapunk szól.

Lapunk olvasói vállalkozók. Ezt az ingyenes próbaidőszakot azoknak a vállalkozóknak, cégeknek biztosítjuk, akik még nem előfizetői lapunknak, s korábban még nem kapták az ingyenes mutatványszámokat.

Kérjük, ha Ön már előfizetője a lapnak, vagy korábban kapta már az ingyenes mutatványszámokat, akkor itt most ne iratkozzon fel! Előfizetési kérdésekben (megújítás, újra-előfizetés) hívja ügyfélszolgálatunkat a 20-42-300-42 számon.

Kérem, adja meg elérhetőségét, s ha az Ön cége korábban még nem regisztrált, munkatársunk hamarosan telefonon fogja felhívni a postázással kapcsolatban![quote]

E-mail cím:*
Cégnév (ha Ön egyéni vállalkozó, akkor e.v.):*
Az Ön neve:*
Az Ön beosztása:
Telefonszám:*
[/quote]

Vélemény, hozzászólás?