A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Nehéz belépni Oroszországba

Lengyelországban és a balti országokban blokádokkal akadályozzák a teherautók belépését Oroszországba és Belorussziába.

Fuvarozó kollégáink tájékoztatása szerint több helyen civilek akadályozzák a belépést Oroszországba és Belorussziába. Kiszámíthatatlan, melyik átkelőn és mikor jelennek meg, így az Oroszországba vagy Belorussziába induló kamionoknak esetenként több napos várakozással kell számolniuk a blokádok miatt. 

Az eddigi szankciók már erősen csökkentették a szállítható áruféleségek számát, ezért eleinte rövidültek az átlépésre várakozó teherautó sorok. A blokádok óta azonban megint ugyanott tartunk, mint azelőtt: kifelé akár 50 kilométerre, befelé pedig 10-15 kilométerre is feltorlódhatnak a járművek a határ előtt. 

Egy magyar kamionról még a rendszámot is leszerelték. A fuvarozó kénytelen volt Magyarországon új rendszámot csináltatni, amit egy kolléga vitt utána a lengyel határra.  Sajnos a hatóságok szemet hunynak az ilyen  szélsőséges megmozdulások felett.  

K.T.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu