A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Németország: 8000 elektromos töltőállomás épül állami támogatással

A német közlekedési minisztérium támogatást nyújt az egész országot behálózó elektromos töltőállomások kiépítéséhez. 900 telephelyen 8.000 ultragyors töltőpont épül, amivel Németország bármely térségében elérhetővé válik az elektromos járművek gyorstöltése. A töltőpontok lefedik a vidéki, a városi és városkörnyéki régiókat, és egymástól néhány percnyi autózás után elérhetők lesznek. 

A töltőpontoknak ott is el kell készülniük, ahol ma még nincs rájuk jelentős gazdasági igény. A töltőpontok helyének kiválasztásban döntő szempont, hogy hol van a legnagyobb szükség a töltő-infrastruktúra fejlesztésére, és hol fog várhatóan a jövőben leginkább emelkedni  az elektromos járművek száma. Így olyan területen is épülhet új töltőállomás, ahol pillanatnyilag nem tűnik gazdaságosnak a létesítése. A projekt utolsó fázisában 200, üzemeltető nélküli autópálya-pihenő területén felállítandó gyors­töltő pontra ír ki pályázatot a minisztérium.

Forrás: Verkehrsrundschau

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu