A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Online e-matrica-lekérdezővel újít a NÚSZ Zrt.

A NÚSZ Zrt. elindította saját online e-matrica-lekérdező felületét.  Az e-matrica-lekérdező segítségével bárki leellenőrizheti, hogy egy adott gépjármű a lekérdezés időpillanatában rendelkezik-e érvényes autópálya-matricával.

Az e-matrica-lekérdező a nemzetiutdij.hu oldalon érhető el. Az érvényes e-matricák lekérdezéséhez csak a jármű felségjelzését és rendszámát kell megadni. Az eredmény mindig a lekérdezés időpontjára vonatkozik, és az éppen érvényes e-matricák adatait tartalmazza: a vignetta típusát, érvényességi idejét, valamint több megyei matrica esetén a megyék felsorolását. A megújult nemzetiutdij.hu oldalon újdonságként kategóriaválasztó is segítséget nyújt a járműre érvényes díjkategória eldöntésében.

Forrás: NÚSZ Zrt.

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu