A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Összefog a NiT Hungary és az MKIF

Együttműködési megállapodást írt alá a NiT Hungary és a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A megállapodás keretében a felek közös projekteket indítanak, a közlekedésbiztonság növelése és az úthálózati szolgáltatások színvonalának emelése érdekében.

A kulcsfontosságú területek közé tartozik az információk kölcsönös megosztása, a gyorsforgalmi hálózat fejlesztése, valamint a közlekedésbiztonság és a járműmentés javítása. Az együttműködés egyik eleme a minősített kamionparkolók és elektromos, valamint gázüzemű töltőállomások területi igényeinek felmérése és fejlesztése, ami hozzájárul a környezettudatos közlekedés előmozdításához. A fuvarozói szektor biztonságosabbá tétele érdekében a NiT Hungary ezentúl megosztja releváns adatbázisait az MKIF-vel, és aktívan részt vesz az MKIF által indított közlekedésbiztonsági kampányokban. Ezzel párhuzamosan az MKIF támogatja a fuvarozó vállalkozások munkáját a gyorsforgalmi úthálózat aktuális állapotáról szóló információkkal, és olyan infrastrukturális fejlesztésekkel, amelyek egyben a kitereléssel végzett hatósági ellenőrzések hatékonyságát is erősíthetik.

Forrás: Hungarokamion

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu