A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Sofőrt, alkatrészt, új autót keres? Nézze meg a teher.hu weboldalt!

Előfordult már Önnel, hogy nagyon hirtelen lett volna szüksége egy új sofőrre, de éppen senkit nem tudott gyorsan előkeríteni? Ilyenkor bizony jól jött volna egy olyan adatbázis, melyből gyorsan fel lehet hívni néhány embert, s akár egy nap alatt meg lehet találni a cég új dolgozóját.

Van ilyen adatbázis, nem kell messzire menni érte. Az Új Média Kft. évek óta működteti sofőr- és munkakereső szolgáltatását a www.teher.hu weboldalon. Ez egy teljes egészében díjmentes szolgáltatás mind a munkát kereső sofőrök, mind pedig a számukra munkát ajánló vállalkozók számára! Csak egy egyszerű regisztrációra van szükség a szolgáltatás igénybe vételéhez.

Ha egy sofőr munkát keres, akkor szabadon regisztrálhatja magát ebbe a rendszerbe. Feltölti az elérhetőségét, meg azt, hogy milyen képesítésekkel és gyakorlattal rendelkezik. Leírja, hogy mennyit vezetett és milyen típusokon dolgozott eddig.

Amikor Önnek sofőrre van szüksége, kereshet és böngészhet is ebben az adatbázisban. Megnézheti a friss hirdetéseket – egy mozdulattal lehet kilistázni az utolsó 100 feladott hirdetést. De kereshet megadott szempontok szerint is. Megnézheti, hogy van-e például a Dunántúlon ADR-es vizsgával, legalább 5 éves gyakorlattal a rendszerben szereplő sofőr. Küldhet nekik emailt, vagy felhívhatja őket telefonon is. A frissek mellett a régebben feladott hirdetéseket is megtalálja – csak a regisztráló külön kérésére töröljük a régi anyagokat. ezt azért jó, mert lehet, hogy az illető éppen nem keres munkát, de egy jó ajánlatnak nem fog ellenállni…

Ha nem talál megfelelő szabad munkaerőt, Ön is adhat fel hirdetést. Egy űrlap kitöltésével megadhatja, hogy milyen feltételeket és milyen gyakorlatot vár el a leendő sofőrétől. A hirdetés feladása után pedig csak várnia kell a megfelelő jelölt jelentkezésére.

A teher.hu börzéje segítségével nem csak sofőröket kereshet, hanem alkatrészeket, vagy használt autókat is. Az alkatrészkereső használatával lehetősége van arra is, hogy a konkrétan keresett, megnevezett alkatrészre árajánlatot kérjen egyszerre több kereskedőtől is. az adatok kitöltése után az érdeklődő emailt a rendszerhez csatlakozott minden kereskedő megkapja, akik szintén emailben tesznek majd Önnek ajánlatot.

A teher.hu weboldal ezen túl is sok szolgáltatást kínál még Önnek. Hasznos funkciója például a fogyasztási kalkuláció. A fogyasztási normákra vonatkozó kormányrendelet alapján készítettük el azt az automata kalkulátort, ami megmutatja, hogy egy adott típusra, vagy adott paraméterek alapján számolva mennyi lehet az elszámolható üzemanyag mennyisége. Egyszerűbb ezt használni, mint a rendelet alapján kockás papíron jegyzetelni!

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu