A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Súlykorlátozást vezetnek be több útszakaszon

A Szolnok és Jászberény környéki települések átmenő teherforgalmának csökkentése érdekében március 27-től 20 tonnás súlykorlátozást vezettek be a Szolnok és Jászberény környéki települések közútjain. A tájékoztatás szerint a súlykorlátozást az M4-es autóúttól északra, a 32-es főúttól keletre, a 31-es főúttól délre, valamint a Tisza folyótól nyugatra lévő kijelölt terület egyes közútjain vezetik be.

20 tonnás súlykorlátozás érinti a Jász­apáti, Jászjákóhalma, Jásztelek, Jászalsószentgyörgy, Jászberek és Besenyszög településeken áthaladó közutakat, amely alól a célforgalom lehet csak kivétel. Az új forgalmi rend betartását a térfigyelő kamerarendszerekkel rendszeresen ellenőrzik majd, az útszakaszok jogtalan használata pedig feljelentést von maga után. 

Április 2-től 7,5 tonnás súlykorlátozás lépett életbe a székesfehérvári Új Csóri út egy szakaszán. A 801-es főúton, az Új Csóri úton Veszprém irányából a 8202-es Székesfehérvár-Kincsesbánya összekötő úti csomóponttól az Új Csóri úti körforgalomig  vezettek be súlykorlátozást. Az intézkedés célja a lakott terület védelme, az Új Csóri úti körforgalom tehermentesítése. A korlátozásra előjelző táblák figyelmeztetnek. 

Forrás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu