A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Szeptembertől lezárják a Mont Blanc alagutat

A Mont Blanc alagutat 2023 szep­temberétől decemberéig teljesen lezárják a forgalom elől, hogy elvégezhessék a szerkezeten és a biztonsági rendszereken a kármentesítési munkálatokat.

Ez lesz az első alkalom, hogy ennyire komoly munkákat végeznek a Mont Blanc alagút szerkezetén a 60 évvel ezelőtti megépítése óta. A munka egy teszt lesz, hogy felmérjék, mennyire megvalósíthatóak és hatékonyak ezek a helyreállítási módszerek. 2023-ban az alagút boltozatát két szakaszban állítják helyre 600 méter hosszan. A boltozaton lévő összes biztonsági rendszert is korszerűsítik– a hosszanti légáramlatok vezérlésére szolgáló gyorsítókat, kamerákat és automatikus eseményérzékelőket, hőmérős kábelt stb.

Mivel ezeket lehetetlen minden este eltávolítani és minden reggel újra felszerelni, ez a beavatkozás teljes forgalomlezárást igényel. A munkálatok 2024 tavaszán folytatódnak, a boltozat további 640 méterén, ekkor is teljes lezárásra kell majd számítani.

Forrás: trans.info

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu