A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Torlódnak a kamionok Csehországban

Több tíz kilométeres torlódások alakultak ki Csehországban a lengyel és a szlovák határátkelőkön bevezetett szigorú ellenőrzések miatt.

A lengyel hatóságok hétfőtől minden hozzájuk érkező kamiont ellenőriznek, ennek következtében Náchodnál a kamionsor hossza elérte az 50 kilométert, Harachovnál pedig a 30 kilométert.

Szlovákia a közúti határátkelőkön csak bizonyos időközökben, nagyobb csoportokban engedi be a kamionokat. A Prága-Pozsony autópályán Szlovákia irányába Breclavnál szerda délelőtt már 35 kilométeres volt a várakozó kamionsor.

A cseh kormány a kamionokat nem ellenőrzi a határokon. Ugyanakkor a szomszédos országok ellenőrzései miatt  egész útszakaszok torlaszolódtak el Csehországban, ezzel akadályozva a belföldi áruszállítást. Csehország Lengyelország és  Szlovákia segítségét kérte a helyzet megoldásához.

Forrás: MTI

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu