A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Új gyorstöltő-állomás nyílt Becsehelyen, az M7 autópálya mellett, a horvát és a szlovén határ közelében

Június 11-én nyitotta meg a Shell új, gyorskutas töltőállomását a 3,5 tonna feletti  tehergépjárművek részére. A kút Shell üzemanyagkártyával vehető igénybe és 0-24 használható. Rendkívül gyorsan, akár 15 perc alatt is elvégezhető a teljes tankolási folyamat.

– A Shell Hungary-nél kiemelt figyelmet fordítunk a teherfuvarozók igényeinek magas színvonalú kiszolgálására, köztük a leghatékonyabb üzemanyag-töltési lehetőségek biztosítására, ezért is bővítettük újabb kamionos gyorskúttal a Shell magyarországi hálózatát. A forgalmas tranzitútvonalon elhelyezkedő töltőállomásra betérők menetidejét jelentősen csökkentheti a tankolásra fordított idő rövidülése – mondta el Volyánszki Zsolt, a Shell Hungary Zrt. CRT üzletágának értékesítési vezetője.

A kútoszlopok külső terminállal felszereltek, ahol a gépjárművezetők érintésmentesen, gyorsan és kényelmesen fizethetnek. A négy beállósávval rendelkező gyorskút automata mindkét oldalról tankolható. A FuelSave Diesel üzemanyag mellett AdBlue töltésre is lehetőséget biztosít. 

Németh Virág

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu