A sikeres fuvarozók szakmai lapja

Ügyfélszolgálat: +36/20-42-300-42
E-mail: info@ujmedia.eu

Új kihívásokkal 5 tengelyen

Már most garantáljuk, hogy felrázzuk az idei nyarat a nyolcadik „5 tengelyen – biztos kézzel!” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versennyel. A magyar kamionsofőrök ismét a valódi életben mérhetik össze gyakorlottságukat és tudásukat egymással – tájékoztatta lapunkat a NIT, a verseny egyik fő szervezője.

Június 14-től újra nevezhetnek a hazai tehergépjármű-vezetők a magyar fuvarozói szakma egyedülálló versenyére. A hivatásos kamionsofőrök július 16-ig nevezhetnek az idei futamra.

 

A fődíj idén nettó 2 millió forint!

Az idei versenyzők az augusztus végi online tesztre 10 héten keresztül 20 GKI-kérdésből álló tesztsorozattal gyakorolhatnak és készülhetnek fel a versenyre június 14. és augusztus 16. között. A legmagasabb pontszámot elérő kitöltőket egyedi „5 tengelyen”-es nyeremények várják hétről-hétre!

 

Az idei év versenyzőit teljesen új élménnyel várja a szervező csapat, ugyanis az eddigi 40 nevező helyett csak 30 juthat tovább az elődöntőbe. A továbbjutó versenyzők a szeptember közepi elődöntőn forgószínpad-szerűen rotálódnak három feladattípus között, amikkel ott a helyszínen fognak megismerkedni.

 

Szeptember utolsó szombatján pedig kiderül, hogy ki lesz Magyarország legjobb kamionsofőrje 2021-ben! A döntő ismételten a közlekedésbiztonsági családinappal együtt várja a versenyzők hozzátartozóit, szurkolókat és a családokat.
A nevezéssel és az aktuális információkkal kapcsolatban részletes tájékoztatást a verseny honlapján olvashatnak!

 

Szerkesztőségünk, mint az „5 tengelyen – biztos kézzel” vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny médiatámogatója, a verseny dobogós helyezettjeit 561 tudástárral jutalmazza, hogy az ország legjobb kamionsofőrjeinek a vezetési- és pihenőidőkkel kapcsolatban soha többé ne legyenek megválaszolatlan kérdéseik.

 

A Fuvarlevél szerkesztősége azzal foglalkozik, hogy újságai, szakkönyvei és honlapja segítségével támogassa a szállítmányozó vállalkozások működését. Újságcikkeiben, szakmai írásaiban könnyen érthetővé teszi a magyar jogszabályi előírásokat, bemutatja az új technológiákat és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Ügyfélszolgálatunk segítségével előfizetőink gyors és pontos szakmai választ kaphatnak felmerült kérdéseikre.

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu